nlen
nlen

diensten

wat geotekst graag doet

contentcreatie

Trek de aandacht met een kernachtige boodschap in een professioneel persbericht, een informatieve nieuwsbrief en een levendige website.

Lees meer

Blogs

Een informele, vlotjes geschreven blog schudt u niet zomaar uit uw mouw. Geotekst helpt, ondersteunt en scherpt aan.

Lees meer

Strategie

Het begint bij content; van het uitsturen van een eenvoudige e-nieuwsbrief tot een volledige nieuwsvoorziening met online artikelen in alle social media. Maar weet u ook waar u heen wilt?

Lees meer

Evenementen

Als de communicatie rondom uw evenementen en productlancering spannend is, neemt geotekst die druk graag voor u weg.

Lees meer

trek de aandacht met een kernachtige boodschap

Nieuws deelt u op verschillende kanalen. Uw communicatie is digitaal, analoog, online en in print. In geschreven tekst, met goede foto’s, audio en video. Bij geotekst gaat het om de mix.  De boodschap past altijd bij het medium en de aan te spreken doelgroep.

contentcreatie

Natuurlijk verstuurt u op tijd een aankondiging voor de volgende klantendag, een nieuwe dienst of product. Ook wilt u uw klanten aanspreken middels een digitale nieuwsbrief. Op uw website staan informatieve achtergrondverhalen. U treedt naar buiten als er écht iets te melden valt. Met een snel berichtje op twitter slaat u een andere toon aan dan in een beschouwend verhaal op LinkedIn. Geotekst denkt mee en ontzorgt.

Huisstijl

Hoe kleurrijk wilt u het hebben? Voor de productie van een volledig nieuwe huisstijl, fotoreportages, flyers en brochures werkt geotekst al meer dan vijftien jaar samen met fotograaf en vormgever Sander van der Kolk van BestPictures.

Tekstredactie

Geo-ICT’ers, landmeetkundigen en informatiemanagers doen belangrijk werk. Deze professionals weten precies waar het over gaat, maar communiceren vaak in hun eigen jargon. Geotekst kent ‘het wereldje’, stelt de juiste vragen, formuleert bondig de antwoorden en maakt er begrijpelijke taal van.

Persberichten

Wat is het belangrijkste doel van een persbericht? Brede verspreiding onder uw doelgroep! Waarom is uw nieuws van belang? En wat is precies de boodschap? Voor wie is het nieuws bedoeld? Een persbericht zit anders in elkaar dan een inhoudelijk artikel of een nieuwsbrief. De eerste lezer is immers geen collega, klant of geo-professional, maar een redacteur of journalist. Als een bericht niet direct de actuele nieuwswaarde duidt, gaat het direct de prullenbak in. Remco Takken las beroepsmatig tienduizenden persberichten. Zijn eigen productie loopt inmiddels in de duizenden. Hij weet wanneer een persbericht daadwerkelijk wordt opgepakt door de media.

blogs

De CEO van een bedrijf heeft genoeg ideeën, maar als er weer een blog moet komen, blijft het vaak bij een geniale eerste aanzet en het spreekwoordelijke bierviltje met steekwoorden. Blogs van bestuurders worden dan ook vaak geschreven door iemand anders. Door te praten met stakeholders, luisterend naar zowel sales als de professional pakt Geotekst snel de juiste toon. Een blog spreekt vanuit de kracht van uw bedrijf. Geotekst ondersteunt en scherpt aan.

geotekst helpt, ondersteunt en scherpt aan

geotekst verbindt sales, professionals, de back-office en de business, klanten en zakenpartners

strategie

Een goede communicatiestrategie begint bij content. Maar weet u ook waar u heen wilt?

Aan de basis van een goed verhaal staat… een goed verhaal! Wat maakt uw dienst, service of product zo bijzonder? Waar komt u vandaan, waar wilt u naar toe?

Bij het doornemen van uw bedrijfsstrategie worden soms hiaten zichtbaar. Dat geeft niks. Niemand bestrijkt immers het hele palet. Maar… daar liggen wel de groeikansen! Ook de geosector is een divers ecosysteem waar iedereen met elkaar te maken heeft en van elkaar afhankelijk is. Geotekst overziet het totaalplaatje. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de geosector weet Remco Takken precies wie wie is. Waar de ontslagen vallen of waar men juist mensen aanneemt. Wie zijn uw natuurlijke partners en wie uw (soms onverwachte) concurrenten? 

Geotekst maakt verbindingen in het hele netwerk. Tussen sales en professionals. Tussen de back-office en de business. Tussen aankomend talent en de vragende klant. Tussen toekomstige zakenpartners. 

evenementen

Als mede-organisator van onafhankelijke evenementen, zoals het Geo Event, GeoBuzz, Geospatial World Forum, GeoDesign + BIM en GeoBIM, ziet geotekst het belang van een goed programma met een helder thema, dat bovendien tijdig wordt aangekondigd. Om een en ander tot een echt succes te maken, worden ook andere relevante evenementen op de jaarkalender gesignaleerd. Uw klant kan immers maar op één plek tegelijk aanwezig zijn!

Natuurlijk is Remco Takken beschikbaar als dagvoorzitter, presentator, moderator of workshopleider.

Cartoonist Berend Vonk heeft een aparte kijk op de wereld. Hij staat bekend om zijn unieke invalshoeken en treffende schetsen. Jarenlang verzorgde hij de strip in GIS-Magazine. Samen met geotekst voorziet hij uw evenement van een lichtvoetige toets. 

Sander van der Kolk van Bestpictures is de aangewezen fotograaf om uw bedrijf in beeld te brengen. Op de beurs, tijdens een klantendag of voor een bedrijfsreportage of kalender.

de mogelijkheden zijn toegespitst op uw vraag

klanten

Geotekst schrijft voor

vraag het

en we nemen contact met u op.

Remco Takken Geotekst
+31 (0)6 33 15 51 67

remco@geotekst.eu

 

My New Stories

BRO
Tensing omarmt Snowflake met FME
Fugro launches new generation of uncrewed surface vessels
SI Analytics
GKI Summit
Where ethics and geospatial AI meet
Hogeresolutiemetingen onder de grond
Factsheet Samenwerking Markt & Overheid in de RES.
De toekomst van de herinnering