nl
nl

Bedrijven op Bedrijventerreinen in kaart

0
Samenvoeging van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) en het LISA-vestigingenregister. Ongeveer zestig procent van de registraties tussen beide komt overeen. Het overige deel van de dataset wordt gevuld door middel van veldwerk. © I&O Research

Een recente pilot in Noord-Holland dient als aanzet voor een nieuw op te zetten database. Daarin staan gegevens van bedrijven op bedrijventerreinen.

Het initiatief voor het samenstellen van een landelijke database van gebruikersdata van bedrijven op bedrijventerreinen komt van I&O Research, een onderzoeksbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Een pilot op drie bedrijventerreinen in opdracht van de provincie Noord-Holland dient als eerste aanzet. De basis zal bestaan uit aan elkaar gekoppelde bestaande registraties. Deze zijn geijkt en verrijkt met veldwerk op de bedrijventerreinen. Om daadwerkelijk van meerwaarde te zijn voor gebruikers die zelf ook kunnen beschikken over basisregistraties zoals de WOZ en de BAG, voegt de database daar een set indicatoren aan toe die niet eerder in kaart zijn gebracht. Denk hierbij aan informatie over de kwaliteit van panden, kavels en openbare ruimte, maar ook de aanwezigheid van voorzieningen.

https://bignieuws.nl/bedrijventerreinen-in-kaart-gebracht/

0

Related Posts

Volg Mij


Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op mijn nieuwsbrief

Evenementen

04mei

Feest 3

08:00 - 17:00rai Amsterdam
26apr

Feest 2

08:00 - 17:00Hedon
20apr

Feest 1

08:00 - 17:00rai Amsterdam

My New Stories

BRO
Tensing omarmt Snowflake met FME
Fugro launches new generation of uncrewed surface vessels
SI Analytics
GKI Summit
Where ethics and geospatial AI meet
Hogeresolutiemetingen onder de grond
Factsheet Samenwerking Markt & Overheid in de RES.
De toekomst van de herinnering